Segédeszközök

Gyakran találkozunk azzal a problémával, hogy a gyülekezetekben nagyon sok jó ötlet lenne a gyermekmunka végzéséhez, de nem állnak rendelkezésre megfelelő eszközök. Ebben szeretnénk segíteni, a lehető legjobb eszközök előteremtésével, és ezek forgalmazásával.
Néhány dolog, ami már elérhető, megrendelhető Alapítványunknál:

Muppet bábok

Sokszor egy ötletes eszköz nagyban növelheti az előadás hatásfokát! Erre egy kiváló példa a Muppet báb, amin keresztül könnyebben és szemléletesebben lehet egy történetet, cselekményt elmesélni a gyerekeknek.
Bábok három méretben, és különböző karakterrel megrendelhetők.
     Kis teljesalakos 50cm: 5.500 Ft
  Nagy féltestű 50cm: 7.500 Ft
          Nagy teljesalakos 70cm: 12.500 Ft

nagyítás nagyítás nagyítás

FLANELKÉSZLETEK bibliai történetek tanításához

* A készletek árai az aktuális árfolyamok, illetve a nemzetközi postai díjszabások függvényében változhatnak, ezért kérjük, megrendelés előtt érdeklődjön az aktuális árakról. Köszönjük!*

Kis Alapkészlet – 50.000 Ft
10 főnél kisebb létszámú csoportok tanításához ajánlott.
Tartalma:
- 600 db 1,5-15 cm-es emberalak és tárgy: 12 db Jézus-alak, illetve férfiak, nők, gyerekek, állatok, épületek, háttérelemek, asztalok, székek, piramisok, sír, tüzes kemence, és sok-sok más.
- Tanári kézikönyv 182 történettel és 2 részletes képpel, melyek a helyszínek elrendezéseit mutatja az egyes történetekhez.
- Domboldal háttér-részlet
Ez a készlet a kisméretű (40 cm x 60 cm-es) háttereinkhez használható, melyek külön megvásárolhatók.

Kis Delux Készlet – 65.000 Ft
Ó-és Újszövetségi történetekhez. 10 főnél kisebb létszámú csoportok tanításához ajánlott.
Tartalma:
- 3 felhelyezhető háttér (40 cm x 60 cm) – Víz és Ég, Épületbelső és egyszínű lila háttér
- 4 színes rátehető háttér-részlet – domboldal, vízpart, sivatag és trónterem
- Tanári kézikönyv 182 történettel angolul
- 1 rendszerező doboz mind a 600 db tárolására

Nagy Alapkészlet – 100.000 Ft
10 fős vagy annál nagyobb létszámú csoportok tanításához ajánlott.
Tartalma megegyezik a kicsi alapkészletével, annyi különbséggel, hogy a domboldal háttér-részlet a nagyméretű háttér méretéhez igazodik.
Ez a készlet a nagyméretű (80 cm x 120 cm-es) háttereinkhez használható, melyek külön megvásárolhatók.

Nagy Delux Készlet – 125.000 Ft
10 fős vagy annál nagyobb létszámú csoportok tanításához ajánlott.
Tartalma megegyezik a kis delux készletével, annyi különbséggel, hogy a hátterek 80 cm x 120 cm-es méretűek.

MEGRENDELÉS menete

A megrendelést e-mailben kérnénk elküldeni (a rema@remaalapitvany.hu e-mail címre).

Az e-mailben kérjük jelölni a megrendelni kívánt flanelkészlet típusát - kicsi vagy nagy, alap vagy delux szett - , darabszámát, számlázási címet, valamint az átvétel módját - személyes vagy postai úton (postázás esetén a postázási címet is).

A megrendelés után számlát állítunk ki, a rendelés a számlán szereplő összeg beérkezésekor válik véglegessé - ezután tudjuk továbbítani az igényt (és a flanelcsomag árát)  az amerikai partnercégnek. A flanelcsomagok körülbelül 4-6 hét alatt érkeznek meg irodánkba, erről e-mailben értesítést küldünk.