Digitális kiadványok

(Az oldal jelenleg fejlesztés alatt áll.)

Ezen az oldalon digitális kiadványokat tettünk elérhetővé azok számára, akik valamilyen okból inkább online módon szeretnének felkészülni a foglalkozások vezetésére.
A kiadványok megnyitásához és olvasásához jogosultság szükséges, a feladatlapok megnyitása és letöltése azonban ingyenes.

 

A jogosultság megszerzéséhez a következőket kell tenned: regisztráld magad a ReMa Alapítvány oldalán, és fizesd be a hozzáféréshez szükséges összeget. A jóváírás után megkapod a szükséges jogosultságot, hogy korlátlanul megnézhesd az adott kiadványt.

A szükséges lépések a következők:

  • 1. lépés: Regisztráld magad, ha nem vagy még regisztrálva! Kattints ide>>
  • 2. lépés: Fizesd be az adott összeget a 11705998-21265754 számlaszámra a kiadvány megnevezésével, pl. eképpen: Tini 4 - online! (név: Reménység Magjai Alapítvány Gyermek- és Ifjúsági Szolgálat)
  • 3. lépés: Miután beérkezik az összeg a ReMa számlaszámára, és jóváírtuk, a következő hónap első munkanapján aktiválódik a fiókod, és korlátlanul megtekintheted az adott kiadványt. Ezekről a folyamatokról értesítő e-mailt fogsz kapni.
Ha kérdésed van, írj az alapítvány e-mail címére (rema@remaalapitvany.hu), vagy hívd munkaidőben (hétköznap 9 és 15 óra között) a 06-20-770-5347 telefonszámot!

 

 

Tartalomjegyzék: